Τσάτσης Αντώνης

Τσάτσης Αντώνης

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986.

Η επαφή του με τη μουσική ξεκίνησε στην παιδική ηλικία με κλασική κιθάρα και θεωρητικά της μουσικής ενώ στη συνέχεια στράφηκε στα drums.Η επαγγελματική του ενασχόληση με τη μουσική ξεκίνησε το 2004, ταυτόχρονα με τις σπουδές του στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.Έχει παρακολουθήσει μαθήματα κοντά στους Γρηγόρη Συντρίδη, Γιάννη Δρέπανο, Στράτο Σιδερέα και Βαγγέλη Μπακάλη.

Έχει σπουδάσει σύγχρονα κρουστά (drums) και τις εφαρμογές τους στη rock, blues, αμερικανική και ευρωπαική jazz, latin, καθώς και στον αυτοσχεδιασμό (jazz και σύγχρονο) ενώ έχει μελετήσει και κλασικό ταμπούρο και τη χρήση του στη συμφωνική και φιλαρμονική ορχήστρα, καθώς και έχει σπουδάσει και ανώτερα θεωρητικά της μουσικής. Έχει μελετήσει κρουστά όργανα και μουσικές διαφόρων λαών και περιοχών, ανάμεσά τους cajon,congas και bongos από την latin παράδοση, darbuka, bendir και νταούλι από την ελληνική και μεσο-ανατολική παράδοση. Επίσης έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια πάνω στις διάφορες τεχνικές των drums και στους τρόπους διδασκαλίας τους.

Έχει συνεργαστεί με διάφορους μουσικούς της σκηνής της Αθήνας σε μεγάλο εύρος μουσικού ύφους, ανάμεσά τους οι ΝΕΚΥΙΑ, οι Group PάrΩdy, ο George Gaudy και άλλοι. Τα τελευταία 6 χρόνια έχει αναλάβει τα τμήματα σύγχρονων και παραδοσιακών κρουστών σε διάφορα ωδεία καθώς και το τμήμα κρουστών της φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου Γλ.Νερών.